П`ятниця
19.04.2024
13:40
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Конкурси та олімпіади
Стрічка новин Педпреси
Решетилівська гімназія імені І.Л. Олійника
Головна » 2011 » Вересень » 22 » Немов побували на справжній Олімпіаді…
09:59
Немов побували на справжній Олімпіаді…
Немов побували на справжній Олімпіаді…
«Сьогодні спорт – це невід’ємний супутник життя, спорт дарує людині радість, робить нас сильними, кличе людей завжди удосконалювати свої можливості та спробувати себе у змаганнях», - такими словами нещодавно розпочався традиційний відкритий Олімпійський урок учнів Решетилівської гімназії імені І. Л. Олійника, який нещодавно пройшов на стадіоні «Колос».
На святі були присутні учні 8-11 класів. Кожен клас представляв країну, де проходили чи в майбутньому будуть проходити Олімпіади. Ведучі ознайомили присутніх з історією Олімпійських ігор. Кращі спортсмени гімназії: В.Ситник (10-Б), Е.Доренко (8–Б), Р.Пазечко (10–Б), В.Скобляков (11-Б) внесли олімпійський прапор.
Право запалити Олімпійський вогонь надали учню 11-Б класу В. Різнику. Прозвучав гімн. Перед початком ігор від імені усіх учасників капітан шкільної збірної команди з футболу Е. Віташ зачитав присягу, якою запевнив, що кожен гравець дотримуватиметься правил та змагатиметься чесно. На свято завітали почесні гості: голова Решетилівської районної державної адміністрації – В.В. Колісніченко, голова Решетилівської районної ради В.Г.Різник, заступник голови Решетилівської районної ради Ю.В.Косолап, начальник відділу сім’ї молоді та спорту РДА В.Г.Кісіль, головний спеціаліст відділу освіти В.В.Рак, а також В.В.Славко – майстер спорту з греко-римської боротьби, Т.М Калашнікова – вчитель, ветеран спорту, які привітали учнів зі святом, побажали здоров’я, спритності, успіхів та веселих ігор. А в той час на стадіоні майоріли кульки, стрічки, прапори Росії, Колумбії, Японії, Швейцарії, США, Азербайджану, Лівії, Ямайки і, звичайно ж – України. По завершенню урочистої частини розпочалася справжня запекла спортивна боротьба. В програму змагань входив біг на 60 та 400 метрів, стрибки в довжину, міні-футбол. За підсумками відкритого Олімпійського уроку місця розподілилися так. Біг на 400 метрів серед юнаків: Імісце – О.Чудінов, ІІ-І.Скрипник, ІІІ-Л.В’язовський; біг на 400 метрів серед дівчат: І місце – А. Лисяк, ІІ-Р.Пазечко, ІІІ- А.Срібна. Біг на 60 метрів серед хлопців: І місце – Е.Віташ, ІІ-А. Медяник, ІІІ-Д. Тихоненко. Серед дівчат: Імісце – Л.Тараненко, ІІ-В. Яременко, ІІІ-Л. Овчінікова.
Найкращими у стрибках в довжину з поміж хлопців були: І місце – В.Харченко, ІІ-В.Колісник, ІІІ-О.Горулько; у дівчат І місце зайняла М.Гевла, ІІ-О.Тертична,ІІІ-В.Паляниця. У змаганнях з міні-футболу перемогу отримала збірна команда по футболу 11-их класів, ІІ-10-х класів, ІІІ-9-х класів, ІV-8-х класів. Нагородження провели директор решетилівської гімназії імені І.Л.Оійника В.І.Круговий та нач. відділу сімї, молоді та спорту РДА В.Г.Кісіль.
Переможці отримали грамоти, медалі та футбольні м’ячі. Приємною миттєвістю свята стало нагородження Т.М.Калашнікової та В.В.Славка за значні заслуги у спорті. Також присутні мали змогу спостерігати за виставкою малюнків на тему Олімпійських ігор. Було цікаво та весело, а голоси вболівальників чулися навіть у центрі селища.
Переглядів: 691 | Додав: Verbavic | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]