Четвер
28.03.2024
15:05
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Друзі сайту

Конкурси та олімпіади
Стрічка новин Педпреси
Решетилівська гімназія імені І.Л. Олійника
Головна » 2011 » Вересень » 21 » Школярів стрічай, країно! Й ти, гімназіє, стрічай!
09:25
Школярів стрічай, країно! Й ти, гімназіє, стрічай!
Школярів стрічай, країно!
Й ти, гімназіє, стрічай!
Шкільні подвір’я бувають незвичайно прекрасними лише декілька разів на рік. 1 вересня — один з найголовніших приводів для цього.
У Решетилівській гімназії імені І.Л.Олійника цьогоріч, як і зазвичай, воно стало справжнім святом. Першого осіннього дня на свято зустрічі зі школою зібралися учні, педагоги, батьки, гості. Відкриття урочистої лінійки відбулося під мелодію Гімну України, супроводжувалося внесенням Державного Прапора. Гімн навчального закладу виконала Аліна Сало. Особливими учасниками свята були учні трьох 5-х та чотирьох 11-х класів. З квітами, святково вбрані, у супроводі своїх класних керівників вони зайняли місця у колі гімназійної сім’ї. З привітаннями до школярів, їх шкільних і домашніх наставників звернулися директор В.Круговий,
голова районної ради В.Різник, його заступник Ю.Косолап, головний спеціаліст районного відділу освіти В.Рак та інспектор служби ДАІ К.Трудненко. Начальник паспортного відділення райвідділу міліції Л.Васюта вручила паспорти громадян України сімом гімназистам. З приємною місією, яка стала черговим етапом пошанування земляків, завітала на свято волонтер Суспільної Служби українців Канади Н.Момот. Вона презентувала книги, волейбольний та баскетбольний м’ячі (а футбольні, до речі, подарувала районна рада) та подарунок для учителя історії В.Кошової. Валентина Миколаївна від імені гімназії привітала канадську діаспору, подякувала за плідні зв’язки та передала на пам’ять решетилівську серветку. Когорту кращих педагогів закладу, а також історико-краєзнавчий гурток «Стежинами рідного краю» (керівник Н.Ширшова) відзначив грамотами директор гімназії В.Круговий. Грамоти на лінійці отримали і 34 учні, які закінчили на «відмінно» минулий навчальний рік. Улюбленим педагогам вихованці піднесли букети квітів, говорили приємні слова. Не обійшлося, звичайно ж, і без творчих дарунків. Звучали пісні у виконанні А.Савченко, ансамблю дівчаток 7-А класу, віршовані привітання від «казкових героїв» для найменших школярів. «Не чекали ми, що так станемо зірками і що зможе раптом всяк милуватись нами», — дивувалися юні п’ятикласники.
Майбутні цьогорічні випускники за традицією передали їм факел знань. Від імені одинадцятикласників учень 11-Б В.Різник – зачитав наказ-заповідь майбутнім випускникам ХХІ століття, вручив у подарунок книги. Надзвичайно хвилююче звучали промови батьків наймолодших школяриків О.Гудь та А.Блохи. В знак щасливої долі вони благословили дітей запашними короваями, «щоб зростали у школі не пустоцвітом, а сповнені зернами знань». Немов рідний тато звернувся до своїх підопічних і класовод 5-Б класу О.Рафальський. І нарешті – найочікуваніші хвилини! Ведучі свята – заступник директора з виховної роботи О.Хлистун та десятикласник О.Гордієнко — запрошують на лінійку п’ятикласницю М.Задорожню та одинадцятикласника В.Полянського. У їх виконанні звучить перший дзвоник. Гімназія закликала школярів на перше заняття!.. Учні 5-х, 11-х класів та педагоги відправилися з квітами до визначних місць Решетилівки. 
Переглядів: 768 | Додав: Verbavic | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]